Rafsanjanpasta

مجله اینترنتی

پیراشکی کرمدار

 

مواد لازم

آب ولرم 2 پیمانه
شکر 2/1 پیمانه
پودر خمیر مایه 2/1 قاشق چایخوری
نمک 4/1 قاشق چایخوری
روغن مایع 3/1 پیمانه
آرد 4 تا 5 پیمانه
کرم پاتی سیر 1 تا 2 پیمانه (طرز تهیه این کرم روی سایت هست)
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

 

 

چگونگی تهیه

2/1 پیمانه از آب را با 1 قاشق شکر و مایه خمیر مخلوط کرده و 10 دقیقه استراحت دهید. در ظرف دیگری بقیه آب، نمک، شکر و روغن را با هم مخلوط کرده و مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید، آرد را کم کم بیافزایید تا خمیر نرمی به دست آورید. خمیر را خوب ورز داده و در محیط نسبتا" گرمی به مدت 40 تا 50 دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.
خمیر را با وردنه به ضخامت 1 سانتی متر باز کرده و با کاتر دایره برش بزنید و خمیرها را در سینی پر از آرد استراحت دهید تا حجم خمیر مجددا" اضافه شود. (حدود نیم ساعت)
روغن را داغ کرده پیراشکی ها را سرخ کنید به طوریکه در روغن غوطه ور شود بعد از سرد شدن آنها را از پهلو برش داده و کرم را داخل آن قرار دهید. پیراشکی آماده خوردن است

+ نوشته شده در  جمعه بیست و ششم آذر 1389ساعت 16:30  توسط m  | 

شیرینی گردویی بازاری  

 

مواد لازم

مغز گردو 1 کیلو
شکر 2 کیلو
سفیده تخم مرغ به میزان لازم
هل 1 قاشق چایخوری
آرد برنج 2 قاشق در صورت نیاز
پودر بیسکوییت 500 گرم
پودر گردو 500 گرم
شکر 1 کیلو
سفیده تخم مرغ به میزان لازم
پودر هل 1 قاشق چایخوری
2 قاشق سرکه در صورت نیاز

 

 

چگونگی تهیه

شکر و گردو را با هم پودر کرده کم کم سفیده را به آن اضافه می نماییم تا خمیری شود. بعد از چرخ گوشت مواد را رد می کنیم. مواد را در تابه ای ریخته مواد باید داغ شود. ولی باید اگر مواد را لمس کردیم دستمان احساس سوزش نکند. بعد می گذاریم مواد سرد شود. اگر بعد از سرد شدن مواد شل بود می توانیم از 2 قاشق آرد برنج استفاده نماییم و اگر مواد سفت بود می توانیم کمی دیگر سفیده استفاده نماییم.
کف سینی را کاغذ می اندازیم مواد را در قیف ریخته و با فاصله در سینی می ریزیم.
این شیرینی حتما" باید در ظرف درب دار نگهداری کنیم.

+ نوشته شده در  جمعه بیست و ششم آذر 1389ساعت 16:30  توسط m  | 

اکلر (نان خامه ای)

 

مواد لازم

کره 100 گرم
آب 400 میلی لیتر
آرد 250 گرم
تخم مرغ 7 عدد
بیکینگ پودر 4/1 قاشق چایخوری
وانیل 8/1 قاشق چایخوری

 

 

چگونگی تهیه

آب و کره را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا کره در آب حل شود بعد آرد را ریخته با قاشق مرتب هم بزنید تا خمیر شود. بعد از ظرف خارج کرده کنار بگذارید تا سرد شود کمی با همزن بزنید و بعد تخم مرغها را دانه دانه به خمیر اضافه کرده، خوب بزنید. دقت داشته باشید تا تخم مرغ اولی خوب جذب خمیر نشده باشد. تخم مرغها بعدی را اضافه نکنید. بعد از اینکه همه تخم مرغها را به خمیر اضافه کردید وانیل و بیکینگ پودر را نیز داخل خمیر ریخته و آن را در قیف پارچه ای با ماسوره کنگرهدار بریزید و در سینی با فاصله بصورت گل های کوچکی و یا یک جا در قالب گرد میان خالی بریزید و در فری که قبلا" 400 درجه فارنهایت گرم کرده اید بپزید. نان ها باید کاملا" پف کرده بالا آمده و طلایی شود. بعد از سرد شدن بغل نانها را چاک داده و با انواع کرم پر کنید. حدود نیم ساعت باید در فر بماند.

+ نوشته شده در  جمعه بیست و ششم آذر 1389ساعت 16:29  توسط m  | 

لوز بادام سفید

 

مواد لازم

پودر بادام سفید 750 گرم
شکر 850 گرم
سفیده تخم مرغ 4 عدد
عرق بیدمشک 2/1 پیمانه
آب 1 پیمانه
پودر پسته برای تزیین 50 گرم

 

 

چگونگی تهیه

شکر، آب و عرق بیدمشک را با هم مخلوط می کنیم و با حرارت بسیار ملایم می جوشانیم تا قوام بیاید. سپس مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شود. سپس طبق دستور لوز نارگیل شربت را با سفیده تخم مرغ مخلوط کنید. کف سینی به ابعاد 20*30 سانتیمتر تا لبه 5/1 سانتیمتر را با مقداری از پودر بادام بپوشانید. همچنین می توانید لوزها را داخل جعبه های باقلوا تهیه کنید. بنابراین یا میزان مواد را نصف کنید یا داخل 2 جعبه درست کنید. سپس باقی پودر بادام را با مایه شکر و سفیده تخم مرغ کاملا" مخلوط کنید و کف سینی پهن کنید. اگر مایه شل بود می توانید با پودر قند غلظت لازم را به دست آورید.
روی لوز را صاف کنید و پودر پسته بپاشید و با فشار ملایم وردنه آن را به شیرینی بچسبانید. قالب را در یخچال قرار دهید و یک روز بعد لوز را برش دهید و در ظرف درب دار نگه دارید.

+ نوشته شده در  جمعه بیست و ششم آذر 1389ساعت 16:29  توسط m  | 

شیرینی خشک شطرنجی

 

مواد لازم

کره 125 گرم
پودر شکر 60 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
آرد 180 گرم
پودر کاکائو 1 تا 2 قاشق سوپخوری

 

 

چگونگی تهیه

کره و پودر شکر، زرده تخم مرغ، وانیل را با همزن برقی بزنید تا مخلوط شود سپس آرد را اضافه کنید تا مواد مخلوط شده و خمیر شود. خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کرده پودر کاکائو را به یک قسمت آن اضافه کرده و مخلوط کنید خمیر را به مدت 1 ساعت استراحت دهید و تکه های کوچکی از هر 2 خمیر را به صورت نوار باریک در آورده کنار هم قرار دهید همه خمیر را به همین شکل در آورید بطور برعکس روی هم قرار دهید، تا رنگ ها یکی در میان به صورت متضاد روی هم قرار گیرد. خمیر آماده را یک ساعت در یخچال قرار دهید سپس به صورت برشهای 1 سانتی برش داده داخل سینی فر قرار دهید. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده شیرینی ها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید سپس از فر خارج کرده بعد از 5 دقیقه از سینی جدا کرده و بعد از خنک شدن داخل ظرف بچینید.

+ نوشته شده در  جمعه بیست و ششم آذر 1389ساعت 16:28  توسط m  | 

شیرینی قیفی

 

مواد لازم

آرد 540 گرم
کره سرد 450 گرم
نمک 1 قاشق چایخوری
آب سرد 2/1 و 1 پیمانه
آبلیمو 2 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
کرم پاتی سیر به میزان لازم برای داخل شیرینی

 

 

چگونگی تهیه

آرد و نمک را در کاسه ای الک کنید و آب را بیفزایید و مخلوط کنید تا خمیری حاصل شود. آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ورز دهید تا کاملا" صاف و یکدست شود. سپس کره را از رنده عبور دهید، آب لیمو را بیفزایید و به شکل مکعب در آورید. حالا کره را در مرکز خمیر که به شکل + برش داده اید بگذارید و از چهار طرف خمیر را روی کره بیاورید تا شبیه بقچه بسته شود. اکنون با وردنه آنرا باز کنید و به شکل مستطیل در آورید. آنگاه چهار لا خمیر را تا کنید و در یخچال بگذارید تا در حدود 10 دقیقه استراحت کند. بعد دوباره خمیر را با وردنه باز کنید و چهار لا تا بزنید. این کار را 4 بار تکرار کنید تا کره لابلای خمیر حرکت کنید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشی شده باز کنید و نوارهایی به عرض 2 و طول 25 سانتیمتر ببرید. سپس روی خمیر را با تخم مرغ مرطوب کنید و آنرا دور قالب مخصوص این شیرینی بپیچید. به گونه ای که قسمت مرطوب آن روی قالب قرار گیرد. اکنون قالبها را در سینی بچینید و در فر گرم شده با دمای 250 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 5 دقیقه قرار دهید بعد دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد کاهش دهید و 15 دقیقه دیگر شیرینی را در فر بپزید. پس از خنک شدن داخل آنرا با کرم پاتی سیر یا خامه فرم گرفته شده پر کنید.

+ نوشته شده در  جمعه بیست و ششم آذر 1389ساعت 16:28  توسط m  | 

شیرینی گردویی بازاری

 

مواد لازم

مغز گردو 1 کیلو
شکر 2 کیلو
سفیده تخم مرغ به میزان لازم
هل 1 قاشق چایخوری
آرد برنج 2 قاشق در صورت نیاز
پودر بیسکوییت 500 گرم
پودر گردو 500 گرم
شکر 1 کیلو
سفیده تخم مرغ به میزان لازم
پودر هل 1 قاشق چایخوری
2 قاشق سرکه در صورت نیاز

 

 

چگونگی تهیه

شکر و گردو را با هم پودر کرده کم کم سفیده را به آن اضافه می نماییم تا خمیری شود. بعد از چرخ گوشت مواد را رد می کنیم. مواد را در تابه ای ریخته مواد باید داغ شود. ولی باید اگر مواد را لمس کردیم دستمان احساس سوزش نکند. بعد می گذاریم مواد سرد شود. اگر بعد از سرد شدن مواد شل بود می توانیم از 2 قاشق آرد برنج استفاده نماییم و اگر مواد سفت بود می توانیم کمی دیگر سفیده استفاده نماییم.
کف سینی را کاغذ می اندازیم مواد را در قیف ریخته و با فاصله در سینی می ریزیم.
این شیرینی حتما" باید در ظرف درب دار نگهداری کنیم.

+ نوشته شده در  جمعه بیست و ششم آذر 1389ساعت 16:27  توسط m  | 

ترشی

ترشی انبه

 

 کل مواد را با هم میکس کنید و حرارت دهید تا حباب بزند سپس بعد از حباب زدن بگزارید تا سرد شود و سرکه اضافه کنید یادتان باشد مایه حرارت دیده باید حتما سرد شود بعد سرکه اضافه کنید

 

 ادویه کاری....................................1 ق غ
فلفل قرمز .....................................1 ق چ
شکر ............................................1ق غ
انبه..............................................5 عدد
تمبر هندی ..................................2 بسته
دارچین.........................................1 ق چ
سرکه قرمز مهرام.............................1 لیتر

+ نوشته شده در  جمعه بیست و ششم آذر 1389ساعت 16:26  توسط m  | 

مربا ورقه پرتقال

 

مواد لازم

پرتقال 1 کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
آب یا آب پرتقال 4 پیمانه
جوهر لیمو 4/1 قاشق چایخوری

 

 

چگونگی تهیه

پرتقال را بشویید ورقه کنید، آب آهک آماده را روی ورقه ها بریزید تا 24 ساعت بماند سپس در آب معمولی (شیرین) ورقه ها را بگذارید چند ساعتی بماند. هر نیم ساعت یکبار آب ورقه ها را عوض کنید تا آهک آن کاملا" گرفته شود سپس شکر و آب را روی حرارت بگذارید. زمانی که شکر حل شد ورقه ها را اضافه کنید با حرارت کم بجوشد تا قوام آید جوهر لیمو را بریزید تا حل شود مربا را از روی حرارت بردارید.
طرز تهیه آهک
آهک 1 لیوان
آب 5 لیوان
آهک را با آب مخلوط کنید چند ساعتی بماند تا آب آن زلال و شفاف شود سپس از آن استفاده می کنیم.

+ نوشته شده در  جمعه بیست و ششم آذر 1389ساعت 16:26  توسط m  | 

مربا کیوی

 

مواد لازم

کیوی 500 گرم
شکر 700 گرم
وانیل به دلخواه 8/1 قاشق چایخوری

 

 

چگونگی تهیه

کیوی را پس از شستن پوست کنده، حلقه حلقه کنید در ظرف لعابی ریخته لا به لای آن شکر می پاشیم به مدت 2 تا 3 ساعت بماند آب بیندازد سپس به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا کیویها پخته شوند حرارت را خاموش کنید یک روز بماند سپس در ظرف مناسب نگهداری شود.

+ نوشته شده در  جمعه بیست و ششم آذر 1389ساعت 16:25  توسط m  | 

مربا خیار 

 

مواد لازم

خیار 500 گرم
شکر 500 گرم
آب 2/1 و 1 پیمانه
گلاب 4/1 پیمانه
هل چند دانه
جوهر لیمو 2/1 قاشق چایخوری
آب آهک به مقدار لازم

 

 

چگونگی تهیه

خیارها را بشویید به دلخواه حلقه کنید یا قالب بزنید به مدت 5 ساعت در آب آهک بگذارید سپس از آب آهک در آورید در آب شیرین بگذارید هر نیم ساعت یکبار آب آنرا عوض کنید به مدت 3 تا 4 ساعت بماند شکر و آب و هل را با هم مخلوط کنید گلاب را بریزید روی حرارت بگذارید تا قوام بیاید جوهر لیمو را اضافه کنید خیارها را بریزید چند جوش که زد حرارت را خاموش کنید.

 

 

+ نوشته شده در  جمعه بیست و ششم آذر 1389ساعت 16:24  توسط m  | 

مربا سیب

 

مواد لازم

سیب زرد 1 کیلوگرم
شکر 800 گرم
آب 4/1 و 1 پیمانه
گلاب 4/1 پیمانه
جوهر لیمو 2/1 قاشق چایخوری

 

 

چگونگی تهیه

سیب ها را پوست گرفته اسلایس کنید و در قابلمه لعابی بریزید. شکر را کاملا" روی سیبها بریزید و آب را اضافه نمایید روی حرارت بگذارید تا بجوشد حرارت را کم کنید در قابلمه را بگذارید به مدت 40 دقیقه بجوشد تا کمی غلیظ شود و گلاب را اضافه کنید تا بجوشد و قوام بیاید. جوهر لیمو را اضافه کرده تا حل شود سپس حرارت را خاموش کنید تا مربا کاملا" خنک شود.

+ نوشته شده در  جمعه بیست و ششم آذر 1389ساعت 16:24  توسط m  | 

کیک با تزئین قارچ

 

مواد لازم

کره 125 گرم - شکر نرم قهوه ای 140 گرم- شکر 90 گرم- تخم مرغ 2 عدد که کمی زده شده- وانیل 4/1 ق چ- آرد 160 گرم- بکینگ پورد 1 و 4/3 ق چ- پودر کاکائو 30 گرم- شیرداغ 60میلی لیتر- خامه فرم گرفته شده 250 گرم
مواد لازم برای قارچهای مرنگ :
شکر 90 گرم - سفیده تخم مرغ 2 عدد - آب لیمو ترش تازه 1 ق چایخوری
مواد لازم برای تزیین :
خامه 500 گرم - پودر نسکافه الک شده 1 ق س- ویفر شکلاتی 30 تا 40 عدد - شکلات ذوب شده 200 گرم - رنگ مجاز سبز خوراکی 1 تا 2 قطره- پودر کاکائو به میزان لازم.

 

 

چگونگی تهیه

فر را در درجه متوسط 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت - شماره 4 فر گاز) را روشن و گرم کنید. یک قالب گرد به قطر 19 سانتیمتری انتخاب نمایید و کف ظرف را با روغن چرب نمایید و با کاغذ مخصوص شیرینی پزی بپوشانید.
1- کره و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و به هم بزنید تا زمانیکه کرم ما نند و نرم و لطیف شود و به تدریج تخم مرغها را اضافه کرده و پس از هر بار اضافه کردن خوب به هم بزنید و اسانس را اضافه کرده و به هم بزنید تا مخلوط شوند.
2- آرد الک شده و بیکینگ پودر و کاکائو را یکی در میان با شیر و خامه لابلای مخلوط اضافه کرده و 1 دقیقه به هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
3- مخلوط به دست آ»ده را داخل قالب آماده ریخته و سطح آن را صاف کنید و برای مدت 45 تا 50 دقیقه آنرا بپزید و کیک را در قالب رها کرده تا کاملاً خنک شود.
برای تهیه قارچ مرنگ :
فر را در درجه 150 سانتیگراد (300 درجه فارنهایت - شماره 2 فر گازی) روشن و گرم کنید. روی کاغذ مخصوص شیرینی پزی دایره هایی به قطر 2 سانتیمتر ایجاد نمایید و کاغذ را روی سینی چرب شده قرار دهید. سفیده تخم مرغها را در کاسه کوچکی ریخته و به هم بزنید تا وقتی که سفت شوندو بعد پودر شکر را به تدریج اضافه نمایید و به هم بزنید تا مخلوط سفت و براق شود و در نهایت آب لیمو را اضافه کرده و به هم بزنید. مایه مرنگ را در یک کیسه قیفی مخصوص تزیین با سر گرد ساده قرار دهید و سه چهارم مایه را به شکل دایره های توپر 2 سانتیمتر روی سینی شکل دهید و یک چهارم باقیمانده را به شکل استوانه ای 1 تا 5/1 سانتیمتر فرم دهید و سر آنها را با انگشت نمدار صاف کرده و بهمدت 20 تا 30 دقیقه بپزید (تا وقتیکه کمرنگ و ترد شوند) فر را خاموش کرده و قارچها را در فر با در نیمه باز خنک کنید. وقتی خنک شدند با مقدار کمی از خامه نسکافه ای سر قارچها را به ساقه شان بچسبانید.
طریقه تزیین کیک :
250 گرم خامه فرم گرفته شده را کنار بگذارید و مابقی آن را با 1 قاشق سوپخوری پودر نسکافه کاملاً مخلوط نمایید. کیک را به سه طبقه افقی ببرید.طبقه زیرین را روی ظرف سرو کیک قرار داده و با خامه سفید بپوشانید و بعد طبقه بعدی را روی آن گذاشته و با مابقی خامه سفید بپوشانید و طبقه سوم را روی آن قرار دهید و بعد خامه نسکافه ای را روی سطح و دیواره های کیک بمالید و قارچهای مرنگی را روی سطح کیک قرار داده و روی آن پودر کاکائو الک شده بپاشید و ویفر های شکلاتی را در شکلات ذوب شده فور میکنیم و روی کاغذ آلومینیوم قرار می دهیم تا کاملاً خودش را بگیرد و بعد به صورت عمودی روی دیواره ها قرار دهید و همچنین دور قارچها را با برگهای تزیین سبز تزیین نمایید.

+ نوشته شده در  جمعه بیست و ششم آذر 1389ساعت 16:22  توسط m  | 

تزئین کیک به شکل بلال

 

مواد لازم

کیک اسفنجی 1عدد- خمیرمارزیپان مقداری- خامه فرم گرفته مقداری- رنگ زرد خوراکی یا زعفران آبکرده چند قطره
خمیر مارزیپان:
- مغز بادام پوست کنده 200 گرم - پودر قند 100 گرم - شکر 100 گرم - سفیده تخم مرغ 1 عدد - رنگ دلخواه خوارکی چند قطره

 

 

چگونگی تهیه

مغز بادام را با شکر میکس کرده سپس پودر قند و سفیدة تخم مرغ را به آن اضافه کرده و با چرخ گوشت چرخ می کنیم اگر بخواهیم مارزیپان کش دار شود مقداری گلوکز و پودر قند به آن اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا کاملاً یکدست شود و به دست نچسبد و برای رنک کرده هم چند قطره رنگ دلخواه را به خمیر اضافه کرده و ورز می دهیم.

+ نوشته شده در  جمعه بیست و ششم آذر 1389ساعت 16:22  توسط m  | 

تزئین کیک به شکل سبد گل

 

مواد لازم

کیک اسفنجی 1 عدد- خامه فرم گرفته مقداری- رنگ خوراکی کرم چندقطره- پودرکاکائو مقداری- زعفران دم کرده چند قطره- گل طبیعی برای تزئین چند شاخه

 

 

چگونگی تهیه

ابتدا کیک اسفنجی را از مقطع چند برش زدهو سپس لابه لای آن را خامه گذاشته و سپس با گذاشتن لایه های روی هم کیک اسفنجی را شبیه یک استوانه از بالا به پایین آرام آرام برش می زنیم تا در نهایت شبیه گلدان برعکس شود سپس با احتیاط این گلدان اسفنجی را برگدانده و کمی داخل آن را با کارد خالی می کنیم تا جای گل باز شود سچس خامه فرم گرفته وچند قطره زعفران یا پودر کاکائو یا رنگ خوراکی را مخلوط کرده و خامه رنگ کرم گرفته شده را داخل قیف ساده ریخته از پائین به بالا به شکل دایره ای به صورت عکس مورد ملاحظه فرم حصیری داد و تا دور تا دور کیک اسفنجی به یک سبد حصیری تبدیل شود و در نهایت چند شاخه گل را داخل کیک کرده و بعد به شکل سبدگل کیک ما آماده شده است.

+ نوشته شده در  جمعه بیست و ششم آذر 1389ساعت 16:21  توسط m  | 

فرا رسیدن ماه محرم را به همه ی شیعیان تسلیت عرض می کنم.التماس دعا
+ نوشته شده در  شنبه بیستم آذر 1389ساعت 15:56  توسط m  | 

شیرینی خشک شطرنجی

 

مواد لازم

کره 125 گرم
پودر شکر 60 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
آرد 180 گرم
پودر کاکائو 1 تا 2 قاشق سوپخوری

 

چگونگی تهیه

کره و پودر شکر، زرده تخم مرغ، وانیل را با همزن برقی بزنید تا مخلوط شود سپس آرد را اضافه کنید تا مواد مخلوط شده و خمیر شود. خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کرده پودر کاکائو را به یک قسمت آن اضافه کرده و مخلوط کنید خمیر را به مدت 1 ساعت استراحت دهید و تکه های کوچکی از هر 2 خمیر را به صورت نوار باریک در آورده کنار هم قرار دهید همه خمیر را به همین شکل در آورید بطور برعکس روی هم قرار دهید، تا رنگ ها یکی در میان به صورت متضاد روی هم قرار گیرد. خمیر آماده را یک ساعت در یخچال قرار دهید سپس به صورت برشهای 1 سانتی برش داده داخل سینی فر قرار دهید. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده شیرینی ها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید سپس از فر خارج کرده بعد از 5 دقیقه از سینی جدا کرده و بعد از خنک شدن داخل ظرف بچینید.

+ نوشته شده در  شنبه بیستم آذر 1389ساعت 15:51  توسط m  | 

حلوا

حلوای آرد گندم(مجلسی)-

 

مواد لازم

آرد گندم سبوس دار 500 گرم- شکر 380 گرم- مارگارین 500 گرم- آب 2 لیوان پر- شهد 1 لیوان- زعفران سائیده شده 1 و 2/1 قاشق چایخوری

 

 

چگونگی تهیه

آب و شکر را مخلوط کرده روی حرارت قرار می دهیم بعد از جوش آمدن و آب شدن شکر، زعفران را اضافه می کنیم ودر آخر گلاب را می ریزیم و بعد از یکی دو جوش ظرف را از روی حرارت بر می داریم تا از داغی بیفتد. مارگارین را در قابلمة مناسبی می ریزیم و روی حرارت داغ می کنیم و بعد آرد را که بهتر است دو تا 3 بار الک شود را کم کم اضافه می کنیم.حرارت را کم می کنیم تا رنگ آرد کاملاً خرمایی شود در این مدت مدام مواد را هم می زنیم. تا بوی عطر آن به شام رسد. (اگر با حرارت بالا انجام شود آرد می سوزد و حلوا تلخ می شود.) سپس ظرف را از روی حرارت برداشته تا کمی دمای آن کم شود سپس شربت را داخل آن ریخته و مرتب هم می زنیم اگر حلوا کمی شل بود می توانیم تا 3 دقیقه ظرف را روی حرارت قرار دهیم اگر زیاد بماند شربت تبخیر شده و حلوا خشک می شود.
حلوا آماده است می توانیم به شکل گل رز با استفاده از سرماسوره مورد نظر درست کنیم می توانیم با ماسوره شکوفه داخل کپسول زده و روی آن را با انواع پودرها تزئین کرده می توان روی نان میکادو یا نان بستنی لایه لایه گذاشت و بعد برش زده و یا حتی می توان از این حلوا گلوله هایی به اندازه گردو تهیه کرده و بعد داخل انواع مغزها چرخاند و یاحتی به شکل رولت هم استفاده کرد.

+ نوشته شده در  شنبه بیستم آذر 1389ساعت 15:46  توسط m  | 

رنگینک

رنگينک

 

مواد لازم

آرد 500 گرم
روغن مايع 230 گرم
خرما 700 گرم
دارچين و پودر پسته به ميزان لازم
گردو به مقدار لازم








 

 

چگونگی تهیه

ابتدا هسته هاي خرما را گرفته سپس گردو را ميان آن قرار مي دهيم سپس خرماها را در ظرف مي چينيم سپس در تابه آرد را خوب تفت مي دهيم در حدي که رنگ آن عوض شود سپس روغن را به آن اضافه کرده وبعد روي آن را با پودر پسته و دراچين تزيين مي کنيم


+ نوشته شده در  شنبه بیستم آذر 1389ساعت 15:45  توسط m  | 

رولت خرما

رولت خرما

 

مواد لازم

خرما 500 گرم
شكر درشت نصف پيمانه
آرد 3 پيمانه
پودر قند نصف پيمانه
كره 4/3 پيمانه
شير نصف پيمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
گردو ( نگيني شده) 1 پيمانه







 

 

چگونگی تهیه

ابتدا كره و پودر قند را مي زنيم تا كاملاً مخلوط شوند بعد زردة تخم مرغ را اضافه كرده شير را هم اضافه مي كنيم. آرد را الك كرده كم كم مخلوط مواد مي كنيم تاخميري به دست آيد كه به دست نچسبد. ميز را كمي آرد پاشيده خمير را صاف مي كنيم و به صورت مستطيل برش مي دهيم. هسته خرما را بيرون مي آوريم در صورت لازم پوست آن را مي‌گيريم و به جاي هسته مغز گردومي‌گذاريم.برشي از خمير برداشته خرما را لاي خمير مي‌گذاريم. خمير را اول در سفيده مي‌غلطانيم بعد گردو و شكر درشت را با هم مخلوط نموده شيريني‌ها را بعد از سفيده درگردو و شكر مي‌غلطانيم. كف سيني را چرب مي‌كنيم شيريني را در سيني گذاشته به مدت 35 تا 40 دقيقه در طبقه بالاي فر مي‌گذاريم.حرارت فر را روي350 درجه فارنهايت  ( 175 درجه سانتيگراد) تنظيم مي كنيم تا زير و روي شيريني كاملاً‌ طلايي شود( مي توانيم از پودر نارگيل و كنجد هم به جاي گردو استفاده نماييم).

+ نوشته شده در  شنبه بیستم آذر 1389ساعت 15:44  توسط m  |